Devino activist

Dacă vrei să trăieşti într-o lume în care fiecare persoană se bucură de toate drepturile stipulate în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului şi dacă doreşti să aperi drepturile omului, inclusiv dreptul la inviolabilitatea fizică şi psihică, libertatea de conştiinţă şi de expresie,  nediscriminarea pe orice motiv, atunci Amnesty International TE INVITĂ să devii membru al comunităţii globale a apărătorilor drepturilor omului, care împărtăşesc principiile solidarităţii internaţionale, universalitatea şi indivizibilitatea drepturilor omului, imparţialitate şi independenţă, democraţie şi respect mutual.

Activitştii sunt persoanele care susţin cauza drepturilor omului , de regulă elevii şi studenţii, care dispun de resurse financiare mai limitate, dar pot să ne ofere din timpul lor,  implicîndu-se în activităţile organizate de Amnesty International Moldova.

Devino activist