Amnesty International Moldova

Amnesty International is a global movement of more than 7 million people who take injustice personally. We are campaigning for a world where human rights are enjoyed by all.

Media: |

Clubul Avocaților la tema: „Excepția de neconstituționalitate”

10

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La 27 octombrie 2020, Amnesty International Moldova a organizat Clubul Avocaților în incinta Centrului de Instruire a Avocaților la tema: „Excepția de neconstituționalitate”. Centrul a fost onorat de prezența Domnului Alexandru Tănase, judecător constituțional în demisie, ex-Președinte al Curții Constituționale și Doamna  Rodica Secrieru, judecător-asistent șef în demisie, ex-Secretar General al Curții Constituționale care au condus un curs de instruire despre cele mai bune practici din jurisprudența constituțională a Republicii Moldova și a celor din străinătate.

În cadrul instruirii, avocații și avocații-stagiari au analizat și au discutat problemele cu care ei se confruntă în practică, atunci când se solicită excepția de neconstituționalitate.

Clubul Avocaților reprezintă o serie de ședințe lunare ce au ca scop instruirea continuă a avocaților și avocaților-stagiari în domeniul drepturilor omului. Instruirea este organizată de către Amnesty International Moldova în cooperare cu Centrul de Instruire al Uniunii Avocaților.

Add a comment