Amnesty International Moldova

Amnesty International is a global movement of more than 7 million people who take injustice personally. We are campaigning for a world where human rights are enjoyed by all.

Media: |

Instruire continuă INJ-AIM la tema: Probatoriul Penal

Dolea

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La data de 10 noiembrie 2021, Institutul Național al Justiției în colaborare cu Amnesty International Moldova au organizat un curs de instruire de 4 ore la tema: „Probatoriul penal”. În calitate de formator a fost Igor Dolea, doctor habilitat în drept, profesor universitar, judecător constituțional în demisie.

Instruirea a fost orientată spre îmbunătățirea cunoștințelor judecătorilor și a procurorilor pe dimensiunea jurisprudenței procesual penale a Republicii Moldova raportate la standardele internaționale. În cadrul instruirii, au fost prezentate modalitățile legale de administrare a probelor și condițiile de admisibilitate a acestora.

Cursul de instruire reprezintă o serie de ședințe, ce au ca scop instruirea continuă a profesiilor juridice în domeniul drepturilor omului.

Add a comment