Drepturile Omului – Jurnaliştii pentru un Public Informat

journo brochure cover

Proiectul “Drepturile Omului –Jurnaliştii pentru un Public Informat” a fost implementat de Amnesty International Moldova în parteneriat cu Centrul Independent de Jurnalism (CJI) în perioada iunie 2011 – iunie 2012.

Proiectul a avut menirea să aducă lumină în domeniul reflectării de către jurnaliști a drepturilor omului. Au fost organizate 6 ateliere de instruire pe tematicile Amnesty International Moldova şi o şcoala de vară pentru absolvenții Şcolii de Studii Avansate in Jurnalism. De asemenea, apărătorii Drepturilor Omului (aici trebuie de indicat cine exact) au învăţat cum este corect să comunici cu mass-media.

Publicaţia dată conţine cele mai bune materiale ale jurnaliștilor care au participat la concursul de materiale jurnalistice in domeniul drepturilor omului.

Această publicaţie este realizată de Amnesty International Moldova şi Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului “Drepturile Omului – Jurnaliştii pentru un Public Informat”, cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundaţiei Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida, Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA sau Black Sea Trust for Regional Cooperation.