Amnesty International Moldova

Amnesty International is a global movement of more than 7 million people who take injustice personally. We are campaigning for a world where human rights are enjoyed by all.

Media: |

Clubul Avocaților: „Jurisprudența CtEDO privind integritatea fizică, psihologică și morală a persoanei”

clubul avocatilor

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În data de 19 aprilie 2021, Amnesty International Moldova a organizat Clubul Avocaților în incinta Centrului de Instruire a Avocaților la tema: „Jurisprudența CtEDO privind integritatea fizică, psihologică și morală a persoanei”. Cursul de instruire a fost efectuat de către Domnul Ion Cojocari, expert Amnesty International Moldova.

În cadrul instruirii, avocații și avocații-stagiari au analizat și au discutat problemele cu care ei se confruntă în timpul aplicării practicii Curții Europene pentru Drepturile Omului pe dimensiunea respectării vieții private și de familie. Au fot ridicate cele mai relevate subiecte de apărare a drepturilor omului atunci când este pusă în pericol viața și integritatea psihologică și morală a persoanei. La fel, au fost reflectate cele mai bune tehnici de apărare a drepturilor omului prin prisma angajamentelor luate de către Republica Moldova cu referire la garanția statului ca nimeni să nu fie supus torturii sau altor rele tratamente.

Clubul Avocaților reprezintă o serie de ședințe lunare, ce au ca scop instruirea continuă a avocaților și avocaților-stagiari în domeniul drepturilor omului.

Add a comment