AIM a desemnat articolul de pe BLOG cu cele mai multe vizualizări

Articolul Valeriei GALANTON, “Pentru o viaţă frumoasă, trebuie să ne cunoaştem drepturile şi să-i respectăm pe cei din jur”, a înregistrat cele mai multe vizualizări pe site-ul şi pe reţelele de socializare AI Moldova.

Без имени-1

Autor: Valeria GALANTON,13 ani, eleva LT ”Al. I. Cuza”, municipiul Bălţi   Pentru mine personal acest obiect a fost o descoperire, n-am mai întâlnit în viaţa mea de elev obiecte unde a-i putea să înveţi jucându-te.

SAM_8747

Avem drepturi şi statul trebuie să ne asigure posibilitatea de a ni le realiza!!!

Autori: Rebeca Farcaş şi Nicoleta Roşca, clasa a VII-„B”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Orhei Suntem două eleve din clasa a VII şi vrem să împărtăşim experienţa noastră în cadrul cursului opţional „Educaţia pentru Drepturile omului”.

Educaţia pentru Drepturile Omului poate schimba viaţa în Moldova

Autor – Gheorghe Panu, cl. VII-a, LT ”Al. I. Cuza”, municipiul Bălţi Acest an de studiu pentru mine a devenit un an al explorării în domeniul Drepturilor Omului (DO).

IMG_2023

BLOG: Voi lupta pentru respectarea drepturilor omului

Un articol de Şaptefraţ Marina, clasa a XII-a ,,UM”, Liceul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Mă numesc Marina, am 18 ani, sunt elevă şi îmi doresc foarte mult să mă implic în activitățile Amnesty International, deoarece vreau să susțin promovarea drepturilor omului, prevăzute de Declarația Universală a Drepturilor Omului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA