Amnesty International Moldova

Amnesty International este o mișcare globală de peste 7 milioane de oameni angajată să apere pe cei cărora li s-a refuzat dreptatea sau libertatea.

ACŢIUNE PUBLICĂ: „MICROFONUL LIBER PENTRU JURNALIŞTI”

229755_636482686366653_544987722_n

În ajunul Zilei Internaționale a Libertății Presei, AI Moldova a invitat reprezentanții mass-media, ai societății civile și activiștii pentru Drepturile Omului la evenimentul public întitulat ”Microfonul Liber pentru Jurnaliști”.

În cadrul evenimentului publicul și jurnaliștii au făcut schimb de roluri: jurnaliștii au vorbit despre liberatea presei în Moldova și au răspuns la întrebările publicului.

Au acceptat provocarea noastră Mihaela Gherasim (Jurnal TV), Daniel Vodă (Radio Moldova), Cornelia Cozonac (CIJ), Lilia Zaharia (API), Dorina Gherganov (Moldova1) și alții.

Amnesty International susține prin campaniile sale libertatea de exprimare și apără, inclusiv, drepturile jurnaliștilor la nivel global. Libertatea de exprimare este un un drept fundamental al omului, consfințit în art. 19 al Declarației Universale a Drepturilor Omului.

Anul acestă se împlinesc 20 de ani de la instituirea în 1993 de către ONU a ”Zilei Internaționale Libertății presei”, sărbătorită în fiecare an la data de 3 mai.

Ce: ”Microfon Liber pentru Jurnaliști”
Unde: Grădina Publică Ștefan cel Mare, Aleea Clasicilor
Când: Joi, 2 mai, ora 16:00 – 18:00

Alătură-te evenimentului

Înregistrările pentru acest eveniment sunt momentan închise

Adaugă comentariu