Devino suporter

Dacă vrei să trăieşti într-o lume în care fiecare persoană se bucură de toate drepturile stipulate în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului şi dacă doreşti să aperi drepturile omului, inclusiv dreptul la inviolabilitatea fizică şi psihică, libertatea de conştiinţă şi de expresie,  nediscriminarea pe orice motiv, atunci Amnesty International TE INVITĂ să devii membru al comunităţii globale a apărătorilor drepturilor omului, care împărtăşesc principiile solidarităţii internaţionale, universalitatea şi indivizibilitatea drepturilor omului, imparţialitate şi independenţă, democraţie şi respect mutual.

AI este finanţată pe larg de către membrii şi suporterii săi şi din donaţii publice. Membrii şi susţinătorii reprezintă esenţa mişcării AI la nivel global.

Suporterii sunt  persoanele care sustin cauza drepturilor omului , dar care nu au timp să se implice în nici o activitate şi dispun de resurse financiare ca să doneze anual o sumă la dorinţă.

Devino suporter