Petiție|

Puneți capăt violenței pe Teritoriile Palestiniene Ocupate

TOPSHOT - Smoke and a ball of fire rise above buildings in Khan Yunis in the southern Gaza Strip, during an Israeli air strike, on May 12, 2021. - Israeli air raids in the Gaza Strip have hit the homes of high-ranking members of the Hamas militant group, the military said Wednesday, with the territory's police headquarters also targeted. (Photo by SAID KHATIB / AFP) (Photo by SAID KHATIB/AFP via Getty Images)

Statele Unite trebuie să îndemne Israelul să abordeze cauzele care stau la bază și să oprească ciclul impunității. Alăturați-vă oamenilor din întreaga lume care CERE încetarea încălcărilor și nedreptăților.

În timp ce lumea urmărește escaladarea ostilităților armate din Israel și Teritoriile Palestiniene Ocupate (OPT), a venit timpul ca lumea să pună presiune asupra Israelului pentru a aborda cauzele principale ale încălcărilor și nedreptății.

Violența ia amploare ca și în cazurile similare care amintesc de ostilitățile îngrozitoare din 2008, 2012 și 2014. Civilii suportă aceste consecințe grave cu numeroase decese și distrugeri masive în Gaza. Israelul are un record deplorabil de omoruri ilegale și a cauzărilor de vătămari a mii de civili, strămutând zeci de mii, distrugând case, afaceri și infrastructuri. Aceste încălcări includ crimele de război și împotriva umanității. Grupurile armate palestiniene au comis, de asemenea, unele încălcări ale dreptului umanitar internațional, inclusiv crime de război, cu impunitate.

Experiența palestinienilor în ceea ce privește discriminarea sistemică, deposedarea și strămutarea forțată se află la baza încălcărilor continue pe care le vedem astăzi. În Gaza, Israelul pedepseşte colectiv 2 milioane de palestinieni, care au trăit sub o blocadă ilegală în ultimii 14 ani. Israelul are puterea şi obligaţia legală de a ridica blocada şi de a permite populaţiei din Gaza să se bucure de drepturile lor, să pună capăt evacuărilor forţate şi demolării caselor, să oprească aşezările ilegale şi să protejeze civilii

În acest moment, palestinienii de pretutindeni, inclusiv din cartierul şeicului Jarrah din Ierusalimul de Est cer lumii să pună presiune asupra Israelul să oprească evacuările forţate din vecinătatea lor şi să pună capăt deplasării forţate a palestinienilor.

Comunitatea internațională, în special aliații apropiați ai Israelului, cum ar fi SUA, are responsabilitatea de a face presiuni asupra Israelului pentru a pune capăt și a remedia încălcările sistematice împotriva palestinienilor.

Trebuie să creștem presiunea internațională pentru ca acest lucru să se întâmple! Fără a aborda cauzele de bază, acest cerc vicios va continua.

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI

Acționează acum! Semnează petiția

Semnarea petiției este momentan închisă

Adaugă comentariu