Rezultat|

AM REUȘIT – AVOCATUL ESTE ÎN AFARA ORICĂRUI PERICOL!

Murtazin

AM REUŞIT – AVOCATUL ESTE ÎN AFARA ORICĂRUI PERICOL!

Farid Murtazin, avocatul unuia din acuzații din ”dosarul Bolotnaya” mulțumește activiștilor Amnesty International pentru participarea la acțiunea urgentă

Ieri Farid a fost sunat de la Uniunea Avocaților din Tula și i-au transmis că  după ce au primit câteva sute de scrisori din partea activiștilor pentru Drepturile Omului ei ”au înțeles totul” și roagă să fie oprit fluxul de scrisori. El a primit asigurări că nu i se va retrage licența de avocat și el va putea să continue și mai departe să-și apere clientul său, Artiom Saviolov.

Vă mulțumim foarte mult pentru faptul că ați luat parte la această acțiune. Este foarte important ca să continuăm și mai departe să fim pregătiți să intervenim în cazurile în care există riscul să fie încălcate drepturile omului.

Alăturați-vă și deveniți activist Amnesty International Moldova pentru a fi informați despre acțiunile pentru apărarea Drepturilor Omului la care vă puteți implica.

Comentariile sunt închise