Devino membru

Conform ultimelor estimări, Amnesty International are peste 7 mln. de membri şi susţinători în peste 150 de ţări ale lumii. În Republica Moldova suntem 1200 de persoane din majoritatea raioanelor.

Dacă vrei să trăieşti într-o lume în care fiecare persoană se bucură de toate drepturile stipulate în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului şi dacă doreşti să aperi drepturile omului, inclusiv dreptul la inviolabilitatea fizică şi psihică, libertatea de conştiinţă şi de expresie,  nediscriminarea pe orice motiv, atunci Amnesty International TE INVITĂ să devii membru al comunităţii globale a apărătorilor drepturilor omului, care împărtăşesc principiile solidarităţii internaţionale, universalitatea şi indivizibilitatea drepturilor omului, imparţialitate şi independenţă, democraţie şi respect mutual.

Membrii şi susţinătorii reprezintă esenţa mişcării AI la nivel global.

Membri Ai sunt persoanele care susţin cauza drepturilor omului, achită cu regularitate cotizaţia de membru, care semnează petiţii şi se implică în activităţile organizate de Amnesty International Moldova.

Devino membru