Termeni și condiții

Protecţia informaţiei şi politica de securitate

AIM este conştientă de importanţa protejării informaţiilor colectate, în mod special, informaţiile capabile să identifice un utilizator ca şi individ („informații personale”). Acest document guvernează modul în care colectam (prin intermediul petiţiilor, invitaţiilor de participare la evenimente, donaţiilor online, mobilizare ), utilizăm aceste informaţii precum şi condițiile de utilizare ale site-ului www.amnesty.md. Acest document este verificat periodic, pentru a fi ajustat ultimelor modificări. Comentariile şi sugestiile DVS sunt aşteptate la adresa de email info@amnesty.md.

Utilizarea şi tratarea informaţiilor personale

Informaţiile pe care le solicităm diferă în funcţie de scopul în care folosiţi site-ul AIM. Este posibil să utilizați site-ul fără a ne furniza informaţii personale. În cazul în care doriți să participaţi la unele acţiuni AIM – să semnaţi o petiţie, să faceţi donaţii on line, să deveniţi membru, activist sau suporter AIM, să primiţi invitaţia de a participa la unele evenimente AIM- posibil să vă solicităm informaţii personale: numele, prenumele,  adresa de e-mail, numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate doar în cazul în care DVS acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză să ne transmiteţi aceste informaţii.

Datele personale vor fi folosite de AIM doar în scopul declarat al acestei politici. AIM nu oferă adresele e-mail, numerele de telefon etc, obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa DVS de e-mail, altor persoane, fără acordul DVS explicit.

AIM poate transmite datele DVS Secţiilor şi Structurilor AI din alte ţări ale lumii, care le vor utiliza doar cu referire la activităţile în domeniul Drepturilor Omului.

Site-ul AIM este găzduit pe un server, care este parte terţă, şi AIM nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea acestuia.

Informaţiile de pe cardul DVS, în cazul donaţiilor prin intermediul cardului, sunt utilizate doar pentru efectuarea plăţilor pentru susţinerea Drepturilor Omului.

Exercitarea drepturilor: acces, modificare, renunţare şi opoziţie

DVS aveţi dreptul de a accesa informaţia pe care am colectat-o despre DVS, modifica, şterge şi de opoziţie cu procesarea datelor dumneavoastră, în conformitate cu termenii şi condiţiile descrise.

Modificarea politicii de protecţie a informaţiei

AIM îşi rezervă dreptul de modifica politica de protecţie a informaţiei. Orice modificare va fi publicată în termen de cel puţin 10 zile înainte de punerea în aplicare. Utilizarea web site-ului după această dată implică acceptarea expresă a utilizatorului.

AIM va lua orice masuri rezonabile pentru protecția oricărei informații despre DVS. Precizam că informațiile care sunt prezentate pe site-ul SC AIM  sunt în scopuri informative. AIM  îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cît şi structura site-ului în orice moment.